DuList IN

Dubrovkinja Anita Nikić snimila spot za pjesmu ‘Gdje je ono naše vrijeme’

anita nikic naslovna

Dubrovačka kantautorica sa zadarskom adresom Anita Nikić ovih je dana u Bjelovaru i Severinu snimila spot za pjesmu ‘Gdje je ono naše vrijeme’ u suradnji s KUD-om Palična. Spot još nije ugledao svjetlost dana.

A zašto baš snimanje u Bjelovaru i Severinu?

-Spoj prekrasnog parka, paviljona i prirode u Severinu vidjela sam kao savršeno mjesto za snimanje pjesme ‘Gdje je ono naše vrijeme’. U Severinu su me, osim prekrasne prirode, dočekali prekrasni ljudi iz KUD- a Palična koji su s velikim srcem glumili u spotu unatoč ovim velikim vrućinama. Mladi par, Martina i Hrvoje su, amo to tako reći, glavni glumci u spotu. Veliko im hvala kao i Igoru Grgiću koji ih je okupio i sve pripremio – govori Anita.

Spot je snimala ekipa iz studija ‘Graf’ – Virje. Glazbu za pjesmu potpisuje Zoran Goman, a tekst Biljana Barković. Aranžman potpisuju Renato Babić (član bivše grupe Postolar Tripper), dok je produkciju radio Ivan Grancarić.

Anita Nikić rođena je u Dubrovniku, diplomirala je na Sveučilištu u Zadru na odsjeku za razrednu nastavu, a potom informatiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Radi u dvije osnovne škole kao profesor informatike na području Zadra. Zborsko pjevanje njeguje još od učeničkih dana u katedralnom zboru Madrigalisti u Dubrovniku, a trenutno je aktivna članica Mješovitog zbora Condura Croatica.

U solističkim se vodama priv put okušala 2016. godine kada je s autorskom pjesmom nastupila na četvrtom Međunarodnom festivalu duhovne glazbe ‘Svjetlost dolazi’. Iste godine nastupila je i na Vidfestu u Rijeci. Na Festival ‘Svjetlost dolazi’ ponovno se vraća 2017. i 2018. godine s autorskim pjesmama, a 2018. nastupa ponovo na Vidfestu i prvi puta na ‘Sudamja’ festivalu u Splitu.

Ima dvoje djece, Nika (14) i Niku (7) koji često nastupaju s njom.

-Poseban je, neopisiv osjećaj nastupati sa svojom djecom – govori Anita te dodaje kako je sin Niko završio osnovnu školu za violinu i nastavlja dalje, a Nika pjeva već tri godine u dječjem zboru te na jesen kreće u glazbenu školu, na klavir.

Živi u Zadru, no govori kako je jako povezana sa svojim rodnim gradom i Rijekom dubrovačkom, gdje je snimila svoj prvi spot pod objektivom Tonija Miletića.

Foto: Studio ‘Graf’

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist