Aktualno

DUBROVČANIN OSTVARIO AMERIČKI SAN Joško Glavić otvorio kliniku i u Miamiju!

poliklinika glavic miami 1

Poliklinika Glavić proširila je svoje poslovanje i na teritorij Sjedinjenih Američkih Država otvaranjem svoje klinike i u Miamiju. Vijest o tome podijelio je na Facebooku njen vlasnik, dr. Josip Glavić.
-Prije više od dva stoljeća, Dubrovnik je bio jedna od prvih država koja je priznala neovisnost Sjedinjenih Američkih Država. Danas, povijest se na neki način ponavlja, ali u suprotnom smjeru – ovim otvaranjem, američka medicina među prvim državama u svijetu priznaje izvrsnost dubrovačke medicine. Za mene, kao čovjeka iz Dubrovnika, ovo je ne samo poslovni uspjeh, već i simbol priznanja naše struke i vizije na drugom kontinentu. Svjestan da ispisujemo novu povijest – povijest u kojoj gradimo mostove između dvaju svjetova, između mojih korijena i perjanice svjetske medicine.
Svakodnevno svjedočimo kako je nada temelj svake borbe i svake pobjede, a sada ćemo tu nadu s ponosom donositi i ovdje, u Miamiju – istaknuo je dr. Glavić te napomenuo kako ostvarenje ovog sna ne bi bilo moguće bez njegove obitelji, bez danonoćnog rada njegovog nevjerojatnog tima i svih onih koji su, na bilo koji način, pomogli da ovaj američki san postane stvarnost.
-Hvala vam svima što ste bili ili jeste uz mene na ovom putu – vaša podrška znači više nego što mogu izraziti! Kenova Miami, neka verižica od sada s ponosom i tebe krasi – zaključio je svoju objavu dr. Josip Glavić.

Foto: Facebook/Josip Glavić

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

Sat je vraćen unatrag – 3 važne promjene koje zimsko vrijeme donosi

Dulist

Ante Jović počeo voziti kolica, obitelj se zahvalila Poliklinici Glavić

Dulist

Obilježava se Svjetski dan radne terapije

Dulist