Sport

‘DUBROVAČKO SRCE’ Na turniru Gruške lige skupljeno 4000 kuna za ljepši Božić malom heroju Romanu!

dubrovacko srce turnir 131215 4

Čak 4000 kuna prikupljeno je na hvalevrijednom humanitarnom malonogometnom turniru ‘Dubrovačko srce’ u organizaciji udruge Gruška liga, održanom ove nedjelje na igralištu OŠ Ivana Gundulića!

Na turniru je pred više od 100 gledatelja sudjelovalo osam ekipa, i to sedam iz Gruža (Stanica Gruž, Evo nas opet, Stipu ga nime, Šulemu na Zarubu, Mala Grčka, Totalni promašaj i Mane hastra) te gostujuća ekipa Rekreativci iz Čokolina. Nakon razigravanja po skupinama te polufinala, u finalu su se našli Šulemu na Zarubu i Rekreativci, a s 3:0 su bolji bili momci iz Čokolina.

Rekreativcima je pripao i prigodni pokal, koji im je dodijelio zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, koji je osobno iskazao podršku ovoj vrijednoj akciji.

Inače, želju za igranjem na turniru iskazao je veći broj ekipa s područja grada, ali s obzirom da je turnir bio vremenski ograničen tako je i broj ekipa bio ograničen kako bi se turnir uspješno završio do kraja dana. Bez obzira na to, svi su oni dali podršku akciji.

– Mali heroj Romano ujedinio nas je na ovom turniru, a mi smo se organizirali kako bismo mu uljepšali Božić. Inače, smisao ovakvog događaja je da nekome potrebitom za vrijeme blagdana vratimo osmijeh na lice i namjeravamo turnir ‘Dubrovačko srce’ učiniti tradicionalnim. Ove godine smo sve organizirali ‘brzinski’, ali dogodine ćemo sve dignuti na još ozbiljniju razinu – rekli si nam organizatori turnira.

Mi samo možemo zaključiti – svaka čast Gruška liga!

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca