Zanimljivosti

“Dubrovačka trpeza” prikupila 24818 kuna

trpeza1714

Tradicionalnom manifestacijom "Dubrovačka trpeza", gdje je sudjelovalo ukupno četrdeset sudionika,  prikupljeno je sredstava u vrijednosti 24 818 kuna.

Manifestaciju u čast uspješnoj turističkoj sezoni i kao izraz zahvalnosti svim posjetiteljima i stanovnicima Dubrovnika organizirali su Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija, Turistička zajednica grada Dubrovnika i sve strukovne organizacije.

Sudjelovali su dubrovački hoteli i restorani, konavoski i pelješki vinari, pekari i slastičari, te ugostitelji iz šire dubrovačke regije.
Prikupljena sredstva namijenjena su Društvu distrofičara cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko neretvanske županije, Marijanu Ogresti iz Cavtata, Damiru Đuriću iz Zatona, Ivani Švarc iz Mokošice, Anti Joviću  iz Mokošice, Općoj bolnici Dubrovnik – Odjelu za palijativnu skrb.

Potporu manifestaciji Dubrovačka trpeza dali su i Turistička zajednica dubrovačko – neretvanske županije, te HGK Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko – neretvanske županije i Udruženje obrtnika Dubrovnik.

Organizatori se zahvaljuju svim sudionicima u projektu.

Pročitajte još

[FOTO] EKO akcija na otoku Jakljanu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1885. Rođen briljantni redatelj i teatrolog Branko Gavella

Dulist

[FOTO] Pogledajte kako je bilo na Ljetnoj školi brodogradnje

Dulist