Aktualno

Državna tvrtka traži 13 radnika i nudi plaću od gotovo 4000 eura!

zld kontrolni toranj 03

Hrvatska kontrola zračne plovidbe u potrazi je za 13 novih radnika kojima se nudi posao na neodređeno i velika plaća.
Kako donosi Danica.hr, traži se tehničar za nadzor i održavanje ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) s mjestom rada u Puli te viši inženjer za CNS sustave u Puli.
U Dubrovniku, Zadru i Splitu također im treba tehničar za nadzor i održavanje CNS sustava (sustava komunikacije, navigacije i nadzora). U Splitu pak posao nude i višem inženjeru za CNS sustave, odnosno instruktoru.
Traži se i tehničar za nadzor i održavanje COM sustava s mjestom rada u Velikoj Gorici koji će biti odgovoran za nadzor i upravljanje tehničkim sustavima (TS-ovima) i uređajima (U-ovima) kontrole zračnog prometa osnovne razine održavanja.
Odlično plaćen posao nudi se i inženjeru u Odjelu OPIS sustava (poslovnih informacijskih sustava) s mjestom rada u Velikoj Gorici te inženjeru u Odjelu telekomunikacijske i mrežne infrastrukture (OTMI) u Velikoj Gorici.
Tvrtka želi zaposliti i inženjera SUR/NAV/MET sustava (nadzornih, navigacijskih i meteoroloških sustava), inženjera COM (komunikacijskih sustava), inženjera ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) te operativnog inženjera SUR/NAV/MET sustava – svi za posao u Velikoj Gorici.
Danica.hr dalje piše kako je za tehničare uvjet srednja stručna sprema tehničkog smjera (elektrotehnika, računarstvo, telekomunikacije), znanje engleskog jezika te dvije godine radnog iskustva u struci. Za inženjera potrebna je visoka razina tehničkog obrazovanja.
Hrvatska kontrola zračne plovidbe lani je ostvarila 131 milijun eura prihoda, što je čak 65,5 posto više nego godinu ranije, te 12 miliuna eura neto dobiti.
Prosječna neto plaća u tvrtki lani je iznosila oko 3850 eura mjesečno. To je u prosjeku za 320 eura više nego prethodne godine.

Pročitajte još

TAKSISTI HUMANITARCI Novo udruženje Taxi i Uber vozača Grada Dubrovnika

Dulist

UDARAN VIKEND Prometni kolaps u gradu, stanje na autocestama ništa bolje

Dulist

Ljetna škola brodogradnje na Lokrumu

Dulist