Aktualno

‘DRŽAVA SE NE SMIJE BAVITI HOTELIJERSTVOM’ Premijer najavio novu prodaju Maestrala

oreskovic maestral002

Predsjednik Vlade Tim Orešković sastao se popodne s predstavnicima Upravom Hotela Maestral na čelu s predsjednikom Mihom Balijom. Po završetku sastanka premijer je obišao kompleks Hotela Maestral, još uvijek neprivatizirane hotelske tvrtke u Dubrovniku.

– Ovdje vidimo prekrasnu destinaciju, ali prva poruka je da se država ne smije baviti hoteljerstvom već drugim investicijama, a za ove hotele ćemo naći prave investitore. Ovdje na plaži su nažalost sve hoteli s dvije ili tri zvjezdice, a lokacijom to mogu biti hoteli s četiri, pa čak možda i pet zvjezdica s dobrim investitorom – rekao je Orešković u obilasku Maestrala.

– Sutra ćemo vidjeti na koji način možemo što prije ove investicije pokrenuti. A ja želim malo bolje saznati na koji način i kako ova procedura funkcionira kako bi dobili najkvalitetnije ponude ne samo iz Hrvatske nego iz cijele Europe, pa čak i kvalitetne svjetske hotelijere – rekao je Orešković.
Za potencijalnog investitora kaže da još uvijek ne zna, i da će se zbog toga sutra sastati sa šefom DUUDI-ja Tomislavom Bobanom.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist