Aktualno

Društvenim mrežama se proširila fotografija dječaka koji je tražio kruha od prolaznice, policija provodi provjere!

djecak nestali 220117 2

– Ovog malog dječaka sam maloprije srela ispred Tommy-ja u Gružu koji sam šeta i pitala sam ga đe su mu roditelji na što je on meni odgovorio da je gladan i da bi kruha – objavila je A.R. na svom Facebook profilu uz poziv u pomoć svima koji bi mogli znati više o malenom.

– Ako tko zna dječaka bilo bi mi drago da imam koju informaciju o njemu i da mu se pomogne jer smo mi ipak najbogatiji grad u Hrvatskoj zato dragi ljudi pomozimo dječaku jer dobro se dobrim vraća – napisala je ona te nedugo zatim objavu i uklonila.

Glasnogovornica PU DN Andrijana Biskup nam je potvrdila kako nemaju nikakav događaj prijavljen vezano uz dječaka, no kako su i do njih došli navodi s društvenih mreža te kako provode provjere vezane uz taj slučaj.

Procjenjuje se da dječak ima između 4 i 5 godina, a u akciju potrage za djetetom se uključila i Vesna Tadić sa svojom grupom Pomoć za Dubrovčane koja je molila svoje članove ‘koji su u mogućnosti da naprave đir po Gružu i šire’ u nadi da se dječačić što prije pronađe i sigurno odvede kući.
– Dijete je obučeno u tamniju odjeću sa crnom kapom na glavi i ima dva modra rusaka sa sobom. Ako ga netko nađe odmah neka nazove policiju i neka nam javi ovdje da mi prestanemo tražiti – objavila je Vesna Tadić u grupi Pomoć za Dubrovčane.

Pročitajte još

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist