DuList IN

‘DRUGI NAČINI PRIPRAVE RIBE’ Gastro kombinacije za prste polizati!

Marina Zibert Good Food 26

Marina Žibert Ercegović, chef i vlasnica poznatog dubrovačkog restorana Sesame danas je pred očima okupljenih ljubitelja ribe spravljala nekoliko slijedova jela iz mora.

Tako su okupljeni mogli uživati u tuni i brancinu i ostalim slasnim ribljim delicijama u posebnoj atmosferi tovjerne Sesame te uz čašu dobrog vina. Chef Marina posebno se dotakla mariniranja, izvorne metode konzerviranja mesa, ili u ovom slučaju ribe…

Good Food Festival zatvara se večeras s cocktail showom i DJ-om na Stradunu od 20 sati, uz dobru zabavu i s izborom koktela po popularnim cijenama.

Pročitajte još

Ovogodišnji Župski pjat donosi bogat program i tri povijesna predavanja

Dulist

NEMATE IDEJU KAKO OBOJATI JAJA ZA USKRS? Donosimo vam neke zanimljive ideje

Dulist

FOTOGALERIJA Vratili se i turisti i – konop!

Dulist