Zanimljivosti

“Droga-akohol i njihov utjecaj na društvo”

pijan Shutter 02012012

Služba policije PU dubrovačko-neretvanske organizira javnu tribinu “Droga-alkohol i njihov utjecaj na društvo u cjelini” u četvrtak, 24. listopada u 19 sati u velikom amfiteatru Sveučilišta u Dubrovniku, Ćira Carića 4.

Na tribini će, osim predstavnika policije i županijskog Zavoda za javno zdravstvo, kao posebni gosti govoriti i utemeljiteljica Zajednice „Susret“ Bernardica Juretić, široj javnosti poznata po svojoj angažiranosti u borbi protiv ovisnosti, a svoja iskustva iznijet će i bračni par, bivši ovisnici o teškim drogama. O broju ovisnika na području naše županije te koji su načini njihovog liječenja govoriti će predstavnica županijskog Zavoda za javno zdravstvo.
 
Na tribini će se govoriti o posljedicama u prometu na cestama koje nastaju uslijed konzumacije alkohola i droga, zatim o utjecaju droge i alkohola na pojedinca i društvo.
 
Ovo zanimljivo predavanje inicirala je Služba policije PU dubrovačko-neretvanske, a pomoć u njegovoj realizaciji pružilo je Sveučilište u Dubrovniku i županijski Zavod za javno zdravstvo.
 
Pozivaju se stoga svi građani, a posebno mladi, da nazoče ovoj javnoj tribini.

Pročitajte još

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

LOKRUM – naša oaza mira!

Dulist

Novi zanimljivi tjedan u CDMO-u!

Dulist