Crna kronika

DONOSIMO gdje bi sve Vićan mogao služiti kaznu!

stacionar vodovod

Povodom pravomoćne presude Peru Vićanu, koji će svoju desetomjesečno zatvorsku kaznu odslužiti kroz rad za opće dobro u prekršajnom postupku, donosimo i popis tvrtki i udruga koje će mu biti na izbor.

Naime, Ministarstvo pravosuđa je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji sklopilo ugovore s ustanovama i drugim pravnim osobama o postojanju zajedničkog interesa za izvršavanje rada za opće dobro u prekršajnom postupku.

Tako će Vićana sud izvršenja, u ovom slučaju onaj u Dubrovniku, naredbom uputiti na rad za opće dobro u ustanovu odnosno pravnu osobu s liste evidentiranih ugovora, a među njima se nalaze i gradske tvrtke Vodovod, Čistoća i Sanitat.

Na popisu su i Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije, Centar za rehabilitaciju Josipovac, Društvo za zaštitu životinja, Javna vatrogasna postrojba „Konavle“ i DVD Viganj.

Podsjetimo, uz odsluženje zatvorske kazne kroz rad za opće dobro, Vićan će kroz svoju tvrtku Dubrovačko primorje morati državi vratiti i 63 milijuna kuna.

Pročitajte još

MOTOCIKLIST PREVEZEN U BOLNICU Osoba ozlijeđena u prometnoj na Vojnoviću

Ozlijeđen 34-godišnjak, jedan ga udario posudom za led, drugi staklenom bocom

Dulist

Taksirao i dilao heroin po Dubrovniku

Dulist