Županija

DONESENA ODLUKA O POMOĆNICIMA U NASTAVI Javite se za nepopunjena mjesta!

bocni zupanija pomocnici u nastavi

Dubrovačko-neretvanska županija je, nakon provedenog javnog natječaja, donijela Odluku o odabiru pomoćnika u nastavi za školsku godinu 2023./2024.. No, s obzirom da je u određenim školama ostalo upražnjenih mjesta, iz Dubrovačko-neretvanske županije pozivaju zainteresirane da se jave Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu i sport na broj 020 351 406.

—Ovim putem podsjećamo kako će Dubrovačko-neretvanska županija, kao i prethodnih godina, sufinancirati rad pomoćnika u nastavi te se za školsku godinu pred nama povećava satnica pomoćnika sa 3,98 eura po satu neto na 4,64 eura po satu neto – ističu.

Podsjećaju i na to da je Dubrovačkoneretvanska županija dulji niz godina nositelj projekata u okviru poziva pod nazivom ‘Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama’ iz Operativnog programa ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ provedbom kojih se osiguravaju pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u školama kojima je Županija osnivač.

Pročitajte još

Usklađene plaće zaposlenih u vrtićima s plaćama u školama i upisana pločanska djeca

Dulist

ŠOBER O KONKURENCIJI NA AERODROMU Prioritet će nam biti očuvanje stalnih radnih mjesta!

Dulist

Župan potpisao ugovore o sufinanciranju poticajnih mjera za zdravstvene djelatnike

Dulist