Zanimljivosti

Donatorska večer dubrovačkog Caritasa

caritas4084

Caritas Dubrovačke Biskupije organizira donatorsku večer kojoj je cilj skupiti sredstva za poboljšanje uvjeta rada i nabavku neophodne opreme za jednu od udruga osoba s invaliditetom na području Dubrovačko neretvanske županije.

Ove godine to je Udruga slijepih Dubrovačko-neretvanske županije, Marojice Kaboge 10, 20000 Dubrovnik, koju niz godina uspješno vodi predsjednica Rosa Matić. Nemati vizuelnih podražaja – to je uvijek bio jedan od najtežih invaliditeta. Željeli bismo, da pored skupljenih sredstava, na ovoj večeri imamo prilike bolje razumjeti naše prijatelje s poteškoćama, pitati se na koji način mogu čitati, kretati se, računati, šetati i rekreirati se… Što mi možemo učiniti da bismo im u tome pomogli?
Molimo Vas da se odazovete ovoj večeri, koja će se održati u Hotelu Valamar La Croma 26. studenog 2013. godine s početkom u 19.30 sati. Cijena večere je 200 kn; karte za večeru mogu se uplatiti na račun Udruge slijepih Dubrovačko-neretvanske županije 2407000-1100021348, a možete ih preuzeti u Caritasu Dubrovačke biskupije od 21. studenog 2013. godine od 9-16 i u Biskupskom ordinarijatu (Klarisa) od 8-15 ili prilikom dolaska na večeru u hotelu Valamar La Croma.
Očekujemo da ćete se odazvati ovom pozivu u skladu sa svojim mogućnostima i veselimo se druženju, uz zvuke tradicionalne glazbe koje će izvoditi neke od najpoznatijih klapa s dubrovačkog područja! Ujedno ćemo večer nastojati obogatiti s aukcijom slika i drugih umjetnina koje su za ovu prigodu darovali naši renomirani umjetnici i dobročinitelji – ističu iz Caritasa.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1897. Na Korčuli rođen kipar Frano Kršinić

Dulist

Australska influencerica upozorava na pravila odijevanja na hrvatskim plažama

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1977. Umro utemeljitelj Umjetničke galerije Dubrovnik Kosta Strajnić

Dulist