Aktualno

DOM MASLINA TRAŽI NOVOG RAVNATELJA Ilijana Stojanović ide po šesti mandat

dom maslina sv nikola 30

Raspisan je natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja/ice Dječjeg doma Maslina. Po novi mandat, a nakon 20 godina provedenih na čelu ove ustanove, kako je otkrila za DuList, ide i dosadašnja ravnateljica Ilijana Stojanović.

– Ravnateljica sam 20 godina i četiri mjeseca, a ukupno u Domu radim 22 godine. Prijavila sam se 2001., a prije toga sam radila kao socijalna radnica. Sve ove godine ovo mi je bio poziv. Nekad se preispitivam jesam li predugo, ali još uvijek radim s entuzijazmom i dokad tako bude, radit ću – rekla je za DuList Stojanović kojoj bi ovo bio šesti mandat na čelu Doma.

Prema tekstu natječaja kandidat za ravnatelja/icu Dječjeg doma Maslina mora imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada, socijalne politike, prava, psihologije, sociologije, socijalne pedagogije, edukacijske rehabilitacije, logopedije,pedagogije, medicinskih, humanističkih ili drugih društvenih znanosti, najmanje pet godina radnog staža u propisanom akademskom zvanju i akademskom stupnju, od toga najmanje tri godine u djelatnosti socijalne skrbi ili u drugoj društvenoj djelatnosti u propisanom akademskom zvanju i akademskom stupnju, nepostojanje zapreka iz članka 213. stavka 1. Zakona o socijalnoj skrbi, hrvatsko državljanstvo. Iznimno, ako se na javni natječaj nije javio nijedan kandidat koji ispunjava uvjete za ravnatelja doma socijalne skrbi može biti imenovana osoba koja ima završen odgovarajući preddiplomski studij. Novog ravnatelja/icu imenuje Upravno vijeće Dječjeg doma MASLINA, uz prethodnu suglasnost ministra nadležnog za poslove socijalne skrbi, na mandat od četiri godine.

Pročitajte još

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

[FOTO] Evo kako sada izgleda plaža u Uvali Lapad

Dulist