DuList IN

‘DOK NAS INTELIGENCIJA NE RASTAVI’ U KNAP-U Predstava pod redateljskom palicom Roberta Boškovića

robert boskovic mjuzikl 1

Kazalište KNAP priprema novu komediju, a na pozornicu će je donijeti poznati glumci – Ana Uršula Najev i Domagoj Nižić, uz Jasnu Bilušić koju publika neće vidjeti na sceni, ali će ona unatoč tome biti svepristuna do posljednje minute predstave. Riječ je o autorskoj komediji “Dok nas inteligencija ne rastavi” koju je napisao Leon Zrile, a projekt se zahuktao pod redateljskom palicom Roberta Boškovića, piše Večernji list.

A o čemu se u ovoj originalnoj komediji radi? Martinov i Danijelin brak je u krizi. Vole se i žele spasiti brak, ali jedva komuniciraju, svatko je u svom digitalnom svijetu. Na prijedlog rođaka, preuzmu revolucionarnu aplikaciju koja bi im trebala spasiti brak tako što će u potpunosti preuzeti njihove živote i usmjeravati ih u… dobrom smjeru?

Hoće li popularni AI, skriven iza nevinog imena Ružica, biti aplikacija u službi čovječanstva koje je ‘zaboravilo’ komunicirati ili će postati noćna mora iz horora za mladi urbani par koji samo želi idiličan bračni suživot? Odgovore donosi ova inteligentna komedija koju nije pisala umjetna inteligencija…

Anu Uršulu Najev publika dobro poznaje kao glumicu iz popularne serije ‘Kumovi’ te s kazališnih dasaka, ali i zbog njene bogate glazbene karijere, dok Domagoj Nižić briljira u glavnoj ulozi najočekivanijeg filma ovih dana, biografskog filma o Draženu Petroviću. Jasna Bilušić, poznata glumica i pjevačica, u ovom će kazališnom projektu posuditi glas KNAP-ovoj umjetnoj inteligenciji.

Banner 300x250 DU 1

Leon Zrile proslavio se kroz svoj osebujan humor, poput hrvatskog Kishona, svojim Facebook blogom ‘Pseudohumor’, a izdao je i dvije uspješne knjige – ‘Užas kakvih sve ljudi ima’ i ‘Gol do pasa’.

Redatelj Robert Bošković poznat je po svom radu u velikim nacionalnim kazališnim kućama te na televiziji, ali i po svojim redateljskim uspješnicama u inozemstvu.

Premijera komedije “Dok nas inteligencija ne rastavi” bit će u subotu, 9. studenoga, a pretpremijera dan ranije. Ulaznice će biti puštene u prodaju već početkom ovoga tjedna.

Pročitajte još

U NEDJELJU NA STRADUNU Jubilarna Dubrovačka trpeza

Dulist

Što vas čeka u novom kino tjednu?

Dulist

[FOTO] Jesenski đir Čingrijom okupanom suncem

Dulist.hr