DuList IN

DOČEKALI SMO I TO Subotu rezervirajte za otvaranje koncertne sezone u Parku Orsula!

park orsula

Ova subota rezervirana je za Park Orsulu! Otvara se, naime, koncertna sezona na najljepšoj ljetnoj pozornici, a publiku će između ostalih zabavljati Maja Grgić i Rambo Amadeus.
Podsjetimo, ove nas godine u Parku Orsula očekuje bogat glazbeni program s 15 koncerata i to nakon šest godina zatišja.
Maja Grgić ovu će večer promovirati svoj novi album, dok če Rambo Amadeus izvesti performans koji je pripremio za otvaranje Orsule.
-Publiku molimo da na Orsulu dođe taksijem ili pješice s Belvedera starim karavanskim putem kojeg smo očistili i rasvijetlili, a koji će nam tijekom cijelog trajanja festivala biti jedina prava i brza direktna veza s Gradom, s obzirom na gužve u prometu i jako ograničen broj parkinga na Orsuli. Šetnja od Belvedera do Orsule traje 7 do 10 minuta, put je dug samo 600 metara, a šetnju će olakšati izbjegavanje štikli, šlapa i skupih krpica! U svrhu gore navedenoga, za večer svečanog otvaranja u suradnji s Libertasom, testirat ćemo liniju posebne vožnje za publiku kako bismo pronašli najbolje rješenje za dolaske na sve naše koncerte – poručuju iz Parka Orsula.
Napominju kako će shuttle bus s natpisom Park Orsula kružiti na relaciji: Žičara – Viktorija – Belveder – Ploče – Žičara, s prvim polaskom sa Žičare u 20:40 sati. Bus će prometovati do 22 sata, a vožnja je besplatna!
Za povratak publike prema Gradu, bus će u četiri navrata kretati sa stanice Belveder, i to u ponoća, ponoća i 30, jedan sat i jedan i 30 te voziti na nešto dužoj i povoljnijoj relaciji: Belveder – Ploče – Pile – Boninovo – Ilijina glavica – Žičara – Belveder. Moguća su manja odstupanja u voznom redu, napominju organizatori!

Program večeri otvaranja u subotu, 29. lipnja zamišljen je ovako:
21:00 Glazba iz studija, okupljanje publike
21:30 Maja Grgić, Kruno Levačić, Zvonimir Šestak, Teo Martinović
22:30 Rambo Amadeus & Ivan Bonačić se uključuju u session
23:30 DJ-evi Lane & Petra

Pročitajte još

Stotine posjetitelja uživalo je u filmovima pod zvjezdanim nebom Lopuda

Dulist

ORSULA JE PUNA OSMIJEHA I DOBRE GLAZBE Maja Grgić otvorila ljeto na najljepšoj pozornici Grada

Dulist

JESTE LI PROBALI KOJEG? Donosimo favorite s prvog Burger festa u Dubrovniku

Dulist