DuList IN

Doček u krugu obitelji i prijatelja. Svima obilje mira i veselja u Novoj!

darija robi orlanda

Odbrojavamo posljednje sate 2023. godine, a evo kako će je dočekati naši sugrađani, Darija Mikulandra Žanetić, Robert Bošković i Orlanda Vlahušić Prkačin.
-Još jedna godina iza nas…bila je dobra i uspješna u privatnom i poslovnom smislu. Imali smo sjajan mjuzikl na Lovrjencu Put oko svijeta za 80 dana u sklopu Midsummer Scene-a i veselimo se desetoj sezoni festivala koja je pred nama. S mojim Kolarinima smo na najbolji mogući način obilježili trinaest godina postojanja i gostovali u New Yorku sa dvije predstave. Radovala sam se uspjesima moje djece, starijoj kćerki koja je završila fakultet i mlađoj koja hrabro gazi kroz tinejdžerske godine. Ovu godinu proslavila sam srebreni pir-25 godina ljubavi s mojim Robijem! Hvala bogu cijela šira obitelj je zdrava i na okupu. Novu ću dočekati sa suprugom, obitelji i najboljim prijateljima u gradu na večeri i poslije na Stradunu, raspjevano i rasplesano. Svim dragim sugrađanima nazdravlje Stara, nek sve loše ostane u njoj, a u Novoj 2024. želim od srca puno zdravlja, mira i ljubavi! – ističe naša poznata voditeljica i producentica Darija Mikulandra Žanetić.

darija mikulandra SPORTASI05

Redatelj i glumac Robert Bošković pun je dobrih želja.
-Dragi sugrađanke i sugrađani, u ovo blagdansko vrijeme, želim vam od srca čestitati Božić ali i novu godinu. Neka vama i vašim obiteljima donese radost, vedrinu i zajedništvo. Božić i nova godina nas potiče na susretljivost, razumijevanje i darežljivost prema bližnjima, osobito onima koji trebaju pomoć i solidarnost. Neka nas najradosniji kršćanski blagdan nadahne optimizmom i snagom, zdravljem i budite dobri jedni prema drugima. Svima vama želim obilje mira i veselja te obiteljskog i prijateljskog zajedništva. Sretan vam i blagoslovljen Božić i nova godina – poručuje Bošković.

Robert Boskovic portret 2022
U toplini svoga doma Novu godinu dočekat će televizijska voditeljica Orlanda Vlahušić Prkačin.
-Novu godinu ću dočekati u toplini svog doma s mužem i našom pekinezericom Eli, nas dvije na trosjedu, on na dvosjedu. Volim tu opuštenost i gledanje novogodišnjih filmova u pidžami, uz dobre kolače i vino. Našim sugrađanima od srca želim sretnu i uspješnu Novu godinu uz ostvarenje svih želja. Najviše im želim zdravlja i sretnih momenata provedenih s obitelji, jer je to najveće bogatstvo svih nas – kratko je poručila.

orlanda vlahusic prkacin

 

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist