Aktualno

DOČEK NOVE Dubrovnik će Čoliću platiti 130 tisuća eura, a Splićani se pitaju je li 80 tisuća previše

zdravko colic revelin 070216 9

Zdravko Čolić će za novogodišnji koncert na Stradunu dobiti honorar od 130 tisuća eura, što će biti najskuplji nastup za dočeke novih godina u Hrvatskoj.

DuList je objavio i anketu u kojoj smo pitali Dubrovčane jesu li zadovoljni Zdravkom Čolićem kao izborom za doček 2024. na Stradunu? U četiri dana više od 3 tisuće građana glasalo je i izjasnilo se u anketi.

Visokih 39,17 posto naših sugrađana nikako nisu zadovoljni izborom Čolića, dok njih 37,36 posto smatra kako je ovaj regionalni pjevač u potpunosti odličan odabir. Njih 13,83 posto izjasnilo se sa ‘može proć’, a tek 9,64 posto načih čitatelja smatra kako je Dubrovnik za doček nove zaslužio nastup neke svjetske zvijezde.

U Splitu će pak, novogodišnji koncert održati Grgo Šipek poznatiji kao reper Grše, pjevačka legenda Doris Dragović i dugovječni splitski duo Kuzma & Shaka Zulu, piše Slobodna Dalmacija.

O tome koliko će novca to stajati Splićanke i Splićane Slobodna Dalmacija nije dobila točnu brojku od tvrtke Žnjan koja je potvrdila izvođače. Odgovorili su kako je “planirani proračun ovogodišnjeg dočeka Nove godine na Rivi u visini prošlogodišnjeg” te da “vjeruju da će u okviru toga i ostati”.

Prošle je godine, prema riječima tadašnjeg direktora tvrtke Žnjan Ante Šunjića, novogodišnji proračun iznosio šestotinjak tisuća kuna, odnosno 80.000 eura. U Novu godinu Split su na Rivi tada uveli Severina i Vojko V.

O ukusima se ne raspravlja, no Splićanke i Splićani će, kao i uvijek, imati što za reći o ovogodišnjem izboru, zaključili su iz Slobodne Dalmacije.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist