DuList IN

DOČEK NA STRADUNU Kako je Severina Gradu “ukrala” jedan dan zabave?!

severina319

Iako honorari domaćih estradnjaka posljednjih godina nisu ni približno impresivni kao nekad, iznosi koje naše zvijezde zarade nastupajući na novogodišnjim festama i dalje su vrtoglavi, posebno uzme li se u obzir da je riječ o samo nekoliko sati rada.

Po estradnim kuloarima već mjesecima se spekulira kako će dubrovački gradski oci, za Severinin nastup u novogodišnjoj noći na Stradunu, iskeširati nevjerojatnih 50.000 eura (380 tisuća kuna) o kojima običan smrtnik u Hrvatskoj samo može sanjati!

Tragom te vijesti koja se već dulje vrijeme provlači kroz medije, istražili smo ima li istine u tome da je Sevkin dubrovački nastup, jedan od „najmasnije“plaćenih novogodišnjih dočeka ove godine.

Iz zagrebačke tvrtke Scardona, koja je organizator dočeka Nove u Gradu, doznali smo da će ovogodišnji glazbeno-zabavni program u trajanju od tri dana, koštati oko 670. 000 kuna sa PDV-om. Iz gradske blagajne izdvojit će se se oko pola milijuna kuna, dok će ostatak pokriti sponzori, njih ukupno 34.

– Doček Nove na Stradunu već godinama je jedan od najboljih u Hrvatskoj. Sadržajem je bogatiji u odnosu na mnoge druge gradove, ove godine dovodimo zvijezdu poput Severine, a zabava će trajati puna tri dana. Toliki novac neki potroše samo za doček“, pojasnili su iz Scardone za Dulist.

Ipak, ono što će mnogim Dubrovčanima možda zapeti za oko, jest podatak da je i za prošlogodišnju zabavu na Stradunu, gradska vlast potrošila isti iznos, ali je program trajao puna četiri dana. Ispada tako da je popularna Severina, Dubrovčanima ipak „ukrala“ jedan dan zabave!

Osim Severine, građani i posjetitelji Dubrovnika Novu 2016. dočekat će uz nastup grupe Silente i DJ Kameny. Novogodišnji program započet će 30. prosinca kada će na Stradunu koncert održati dubrovačka rock skupina Valetudo i DaRiva.

Na Staru godinu, od 10 sati ujutro, Dubrovčane će zabavljati Klapa Ragusa, limena glazba i zbor Libertas, a organiziran je i dječji doček Nove godine sa Severinom u podne na Stradunu.

Prvog dana 2016. koncert će održati Dubrovački simfonijski orkestar, a iste večeri ljubitelji klapske glazbe moći će uživati u zvucima klape Šufit i Cambi.

 

 

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist