Aktualno

DOBROTVORNA AKCIJA Modnom revijom do suvremenog ultrazvuka za Dom zdravlja Dubrovnik

ugd umjetnicka galerija taraca

Velika srca Dubrovnika udružuju snage u dobrotvornoj akciji ‘Za ultrazvuk života’ kojoj je cilj prikupljanje sredstava za kupnju suvremenog ginekološkog ultrazvuka za Dom zdravlja Dubrovnik. U organizaciji udruge ‘Bog, pravda, poštenje’ održat će se jedna posebna modna revija na taraci Umjetničke galerije Dubrovnik u subotu, 6. srpnja u 21 sat.
-Nakon prošlih humanitarnih akcija, prepoznale smo da je Domu zdravlja Dubrovnik neophodan suvremeni ginekološki ultrazvuk, kakav primjerice imaju privatne poliklinike! – govori Ana Obradović Skračić.
-Došle smo na ideju organizirati društveni događaj u koji će biti uključeni naši sugrađani. Prije nekoliko smo mjeseci tu ideju razradile i pozvale poslovne subjekte kao i privatne osobe da se pridruže akciji svojim donacijama! – dodala je.

-Zahvaljujem se dragoj Ani koja je, zajedno s našom djelatnicom, ginekologinjom Nikolinom Lale, pokrenula ovu hvalevrijednu akciju. Mi imamo 2D ultrazvuk na razini primarne zdravstvene zaštite, a Ana ‘puca’ na nešto jače, suvremenije, 3D i ja se najiskrenije nadam da će uz pomoć naših dragih sugrađana koji će se odazvati akciji i uspjeti u ovoj nakani – kazao nam je ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan.
Ideju podržava 25 žena iz društvenog života Dubrovnika i Hrvatske na način da su se odazvale pozivu nositi reviju četiriju dubrovačkih dizajnerica. Za reviju su haljine ustupili Lella Design, Tena Filičić, FILIA – Anamarija Filipović -Srhoj i Sonja Kosović.
Želja je organizatora da ovaj događaj postane tradicionalan s ciljem da svakoj ženi bude dostupna kvalitetna zdravstvena usluga. Svi se građani mogu pridružiti ovoj akciji uplatom donacije na sljedeći račun:
Udruga ‘Bog, pravda, poštenje’
U Pilama 5, 20000 Dubrovnik
IBAN: HR5824070001500016127
BIC: OTPVHR2X
OTP BANKA D.D.
Domovinskog rata 61, 21000 Split

Pročitajte još

I DALJE GUŽVE NA ŠALTERIMA 1029 radnih dozvola za strance u lipnju

Ivana Mijić Vulinović

EU ukida bescarinski prag na robu iz kineskih internetskih trgovina

Dulist

Vesela atmosfera na cavtatskom karnevalu

Dulist