PolitikaŽupanija

Dobroslavić i Bačić obišli mjesto novog ulaza u Cavtat, Lasiću podrška i ‘otvorene ruke’

cavtat hdz 8

Kandidat HDZ-a za načelnika Općine Konavle Božo Lasić, župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije obišli su u utorak u Cavtatu radove na zgradi nove Općine i tržnice, kao i mjesto gdje će se graditi novi ulaz u Cavtat vrijedan 20 milijuna kuna.

Dobroslavić i Bačić ovom su prilikom iskazali potporu Božu Lasiću na predstojećim izbrima naglasivši kako su jamac povjerenja pomlađena lista za Općinsko vijeće, ali i program ”Konavle u dobrim rukama”.

”Došli smo porazgovarati s kandidatima za predstojeće izbore. HDZ Konavala će pobijediti i ovaj put, imamo odličnu listu i kandidate, kao i program za Konavle. Danas smo obišli i mjesto gdje će se izvoditi radovi na novom ulazu u Cavtatu, za to je danas potpisan ugovor u Županiji vrijedan 20 milijuna kuna”, rekao je župan Dobroslavić.

”Došli smo iskazati podršku gospodinu Božu Lasiću i Ivu Radoniću kao najboljem rješenju za budućnost Konavala i juga Hrvatske. U Županijskoj organizaciji smo podržali prijedlog Općinskog odbora HDZ-a Konavala koji je išao na tragu pomlađivanja ljudi koji će voditi Konavle u ovom mandatu. Uvjereni smo da je ovo što radi predsjednik Ivo Simović, kao i program ”Konavle u dobrim rukama” kojeg je predstavio Božo Lasić kao zamjenik Općine Konavle i osoba koja je praktički vodila Općinu u posljednjih pet godina, jamstvo da će Konavljani podržati HDZ Konavle, ali i župana Nikolu Dobroslavića”, istaknuo je pak Bačić.

Njihov domaćin, Božo Lasić naglasio je kako nema nikave sumnje u pobjedu i osvajanje ”glatke većine”, a pogtovo je izrazio zadovoljstvo današnjim potpisivanjem 20 milijuna kuna teškog ugovora za ulaz u Cavtat. Najavio je i kako je riva u Cavtatu pred dobivanjem građevinske dozvole.

”Radujem se ovoj podršci tim više što smo danas nazočili jednoj velikoj stvari za Konavle i Cavtat, a to je potpisivanje ugovora vrijednog 20 milijuna kuna za radove na ulasku u Cavtat s magistrale. Hvala Bogu dragome da se to počinje rješavati. Danas se nalazimo na rivi u Cavtatu i ako Bog da i ovdje će u dogledno vijreme početi radovi. Danas sam obaviješten da smo pred dobivanjem građevinske dozvole. To su sve projeti ostvareni u suradnji sa Županijom, riječ je o jednoj izvanrednoj suradnji, a predstoji nam i niz drugih velikih projekata za koje imamo podršku na županijskoj razini. Kako oni stariji koji su mi mahom dali podršku, ali i ova sila mladih koja je uz mene, uz nas…To je jamac za pobjedu na izborima 21. svibnja”, zaključio je Lasić.

HDZ Konavle

Pročitajte još

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

MOŽE SE! Ploče plaćaju autobus svojim učenicima i tijekom ljeta

Dulist

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

Dulist