Sport

DOBAR PROVOD NA ŠIPANU Završeno peto kolo Dubrovnik RUN lige!

Dubrovnik RUN Sipan 4

Subota na Šipanu bila je pravi trkački jesenski dan uz jako povojne vremenske uvjete, čak i toplije nego očekivano, kaže nam ekipa iz Dubrovnik RUNa.

Uspješno je završeno 5. kolo Dubrovnik RUN lige, a trčalo se na Šipanu s glavnog Trga Suđurđa do Kneževog Dvora Luke Šipanske i natrag na Trg Suđurđa, kroz šipansko polje glavnom šipanskom cestom, ukupno oko 8 kilometara valovite ceste – jedan krug.

Odlična organizacija dolaska natjecatelja, okrepe i mjerenja vremena, na kraju utrke Hotel Božica počastio je domačim sokovima, domaćim priklama, šipanskim narančinima i otočnim kolačima, te osigurao prigodne nagrade za najboljeg trkača i za najbolju trkačicu.

Pobjednik je ukupno Enis Hrustić s vremenom 29:21, a prva žena ove utrke s vremenom 38:31 je Nela Madeško.

Rezultati najboljih su:

NELA MADEŠKO 38:31
HELENA RADIĆ 42:28
KARMEN PULIĆ 45:12

ENIS HRUSTIĆ 29:21
MARIO KUŠAR 31:40
IVO DADIĆ 32:06

Prijavljenih je bilo 38 osoba za ovu utrku, a ipak na kraju ih se natjecalo 21. Malo lošije vrijeme jutros možda je ipak većinu prevarilo da ne pođu na ovaj zaista prekrasan trkački izlet.

Dubrovnik RUN ekipa i dalje će nastaviti promovirati rekreativno trčanje i organizirati trkačke poslastice diljem dubrovačke rivijere cijele godine!

Svi rezulati utrke Šipan 8k mogu se pogledati na ovom linku.

Sljedeća utrka, finale lige odnosno 6.kolo, se planira 19. studenog. Kao i prošle godine ova će biti dva kruga oko Babin Kuka, ukupno 7k. Iza utrke Dubrovnik RUN planira svoju godišnju proslavu, Dubrovnik RUN Party 2016!

Fotografije: Dubrovnik RUN

Pročitajte još

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist