Zanimljivosti

DIVNE VIJESTI IZ ‘VERANDE’ Novcima s njihove akcije kupili vrijedan uređaj za novorođenčad

konoba veranda 24 sata bez kompromisa

Divne vijesti stižu iz Konobe Veranda. Naime, na svojoj su Facebook stranici podijelili ‘rezultate’ svoje akcije ’24 sata bez kompromisa’ koju su organizirali u studenome.

-Dragi naši, novci koje smo zajedno prikupili su uplaćeni na račun tvrke Dräger! Kupili smo monitor vitalnih funkcija s opremom za neonate. Dräger nam je izašao u susret i spustili su svoju prvotnu ponudu s 50 tisuća na 45 tisuća kuna, kako bi mogli kupiti ovaj vrhunski uređaj! – ističe draga ekipa iz Verande.

-Svaka Vam čast, učinili ste nešto nevjerovatno, snaga ljubavi je nešto što pomiče granice oduvijek i zauvijek. Želimo Vam sretan Božić i Novu godinu, neka Vam svaki dan u novoj 2020. bude kao naš #24hbezkompromisa, toliko ljubavi i osmijeha smo dobili, hvala Vam na svemu. Ekipa iz Konoba Veranda sa svim našim prijateljima, obiteljima i poslovnim partenrima Vam želi svako dobro, jedva čekamo 2020. i novu akciju. A sad, odmor i kolači – poručili su iz Verande.

Podsjetimo, supružnici Maja i Mirko Andrić upustili su se samoinicijativno u ovu humanitarnu akciju još prošle godine kada su prikupljenim novcem omogućili kupovinu dva CTG uređaja. Isto su ponovili ovog studenog te su u svom restoranu u sklopu inicijative ’24 sata bez kompromisa’ besplatno uslužili oko 200 gostiju koji su nesebično darovali novac za dubrovačke trudnice i njihove još nerođene bebe.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist