Županija

Direktorica Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore u radnom posjetu županiji

zupanija sastanak dobroslavic Stefanie Ziska 5

U palači Ranjina održan je radni sastanak na temu suradnje u gospodarskom, obrazovnom i javnom sektoru između Dubrovačko-neretvanske županije i Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore za Dalmaciju. Sastanak je održan na inicijativu direktorice Komore Stefanie Ziska kojoj je ovo bio prvi radni posjet Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

-Pozdravljamo ovu inicijativu, ali i svako nastojanje za suradnjom koje doprinosi razvoju našeg gospodarstva. Ono što mogu istaknuti je da će Njemačko-hrvatska gospodarska i trgovinska komora imati partnera u našoj županiji te da ćemo nastaviti produbljivati odnose i razvijati zajedničke programe i projekte – istaknuo je župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić.

Direktorica Ziska zahvalila je županu i njegovim suradnicima na sastanku te istaknula kako se stavlja na raspolaganje za sve buduće projekte i planove.

Uz župana Dobroslavića, radnom sastanku nazočili su i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević, pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić, ravnateljica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić, predsjednica Županijske komore Dubrovnik Nikolina Trojić, direktorica Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije Karmen Kutnjak te prorektor za poslovanje Sveučilišta u Dubrovniku Nebojša Stojčić.

Pročitajte još

ONEČIŠĆENJE MORA NA KORČULI Kupanje privremeno zabranjeno na dvije plaže

Dulist

IZ POLICIJE UPOZORAVAJU Sve je više kaznenih djela računalne prijevare, ne nasjedajte! Prijavite!

Ivana Mijić Vulinović

Zagađeno je more na plaži Tehnička radiona Ploče!

Dulist