Aktualno

DIRECT BOOKER ZABILJEŽIO Snažan rast prihoda nakon spajanja s globalnim divom OYO

SOBE ZIMMER APARTMAN008

Unatoč izazovima koje su donijeli sukobi u regiji, pandemija i inflacija koja je utjecala na globalno putovanje u prvoj polovici 2023. godine, tvrtka za upravljanje kućama za odmor Direct Booker ostvarila je značajan rast prihoda od 34 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Na njihovoj platformi je više od 3700 domova, a u prvoj polovici godine ostvarili su prosječan prihod od oko 4600 € po domu, što je rast od 17 posto u odnosu na prošlu godinu.

Glavni izvršni direktor i suosnivač Direct Bookera, Nino Dubretić, istaknuo je da su postigli ovaj rast uz pomoć globalnih stručnjaka za tehnologiju putovanja OYO, primjenom njihovog mehanizma za dinamičko određivanje cijena te uključivanjem njihovih domova na dodatne online platforme za rezervacije. Također, optimizirali su cijene za svaku nekretninu pojedinačno, koristeći preporuke za cijene temeljene na pogodnostima svake nekretnine.

OYO je prisutan u više od 35 zemalja, ima tvrtku za upravljanje kućama za odmor u EU-u pod nazivom OYO Vacation Homes (OVH), koja upravlja naslijeđenim brendovima poput DanCenter i Belvilla. Direct Booker je postao dio OYO Vacation Homes nakon akvizicije 2022. godine. Hrvatska je značajno tržište za OYO platformu, posebno u Dubrovniku, gdje nude širok izbor kratkoročnih boravaka.

Osim toga, Direct Booker je razvio vlastitu tehnološku platformu ‘Booker Tools’, koja pruža rješenja za upravljanje nekretninama svojim vlasnicima diljem Europe kao dio njihovog sustava za upravljanje imovinom (PMS). Ove inovacije i suradnja s OYO-om omogućile su Direct Bookeru da postigne stabilan rast prihoda i nastavi uspješno poslovanje u zahtjevnom okruženju putovanja i turizma.

 

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist