Sport

DEVET MEDALJA ZA BK DUBROVNIK Najbolja Lea Burazor s osvojenih pet

bk dubrovnik

Četvrto kolo Hrvatskog kupa za podmladak igralo se u Čakovcu proteklog vikenda. Badmintonski klub Dubrovnik nastupio je s devet igrača, a s isto toliko osvojenih medalja igrači su se vratili doma.

Prvo ime kluba, a i cijelog turnira bila je Lea Burazor koja je osvojila pet medalja. Zlatom se okitila u pojedinačnoj konkurenciji do 15 i 17 godina, dok je sa svojim suigračem Lovrom Matovinom iz Koprivnice osvojila tri medalje u mješovitim parovima. Srebro su osvojili u konkurenciji do 15 i 17 godina, a broncu u kategoriji do 19 godina.

U konkurenciji poletaraca do 11 godina igrači BK Dubrovnik, osvojili su dvije parske brončane medalje. To su ujedno i prve medalje za najmlađe igrače. U muškoj konkurenciji broncu su osvojili Niko Zvone i Jakov Kralj, dok su u ženskoj konkurenciji broncu osvojile Mara Biočić i Nina Grbavac.

U konkurenciji mješovitih parova do 17 godina zlato je osvojila Karla Iva Vuletić sa svojim suigračem Filipom Kosom iz Koprivnice.

Banner 300x250 DU 1

U uzrastu do 19 godina Lučia Galjer je osvojila srebro u pojedinačnoj konkurenciji, dok je Erika Konjuh bila na korak do medalje pojedinačno i u mješovitim parovima. U obje konkurencije izgubila je tijesno mečeve za brončanu medalju, te zauzela 4. mjesto.

Foto: BK Dubrovnik 

Pročitajte još

Taekwon-do klub Shark u Sarajevu pokupio 8 zlatnih medalja

Dulist

[FOTOGALERIJA] U ACI marini snimao se novi kalendar Barakuda

Dulist

DUBROVNIK OPEN 2024 Na Lapad nam dolaze vrhunski atletičari iz regije

Dulist