Aktualno

DETALJI U PONEDJELJAK Glas naroda Paska Tomaša vraća se na TV ekrane

Pasko Tomas 1

Glas naroda Paska Tomaša vraća se na male ekrane. Objavio je to ovaj dubrovački novinar na svom Facebooku profilu uz napomenu kako će se njegova emisija moći pratiti u cijeloj Hrvatskoj.

-To će bit tek jedna od dvije moje emisije koje kreću na televiziji vrlo skoro. Jedva čekam ući u svoj novi zagrebački studio i ponovno krenuti s Glasom naroda koji će se moći gledati diljem Hrvatske, ali i izvan nje – poručuje Pasko. No, zbog potpisanog ugovora o tajnosti podataka nije u mogućnosti trenutno otkrivati više.

– Televizija s kojom sam potpisao ugovor ima ekskluzivno pravo na objavu svih detalja o terminima emitiranja, emisijama koje ću voditi i informacijama o tome gdje će se sve emisije moći gledati. Trebat ćemo sačekati ponedjeljak kada će televizija koja ima ugovor o prikazivanju i distribuciji mojih emisija za 2023. i 2024. godinu objaviti sve detalje. Do tada nisam u mogućnosti ništa više komentirati i iskreno vas molim za razumijevanje i strpljenje. U svakom slučaju u ponedjeljak će se sve znati i svakako se jako brzo gledamo i baš kako sam i obećao – bit će jače nego ikad! A do tada ću provesti ovaj tjedan u krugu svojih najbližih prijatelja skupljajući energiju za nove pobjede – zaključio je.

Najavio je također kako će s radiom i podcastom krenuti do kraja godine.

Pročitajte još

[FOTO] TKO SE GLISIRA I VOZI BEZ DOZVOLE Evo kako nam je bilo s Lučkom kapetanijom u akciji

Maris Guca

Devet besplatnih radionica kroz u CDMO Dubrovnik

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist