DuList IN

Dedići razniježili dubrovačku publiku

dedici 13

Sinoćnjim koncertom u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama u hotelu Excelsior, Gabi, Arsen i Matija Dedić oduševili su brojnu dubrovačku publiku.

Nastupajući ponovno zajedno u Dubrovniku nakon gotovo deset godina, svojim su glazbenim perfarmansom u legendarnom dubrovačkom hotelu koji ove godine slavi svoju stogodišnjicu nasmijali i do suza raznježili publiku koja se uz njihovu glazbu mogla prisjetiti prisjetiti minulih vremena i neodsanjanih snova.

Koncert obitelji koja zajedno posjeduje preko 60 glazbenih albuma predstavio je Arsena kroz sinergiju pijesnika i kantautora, Gabi kao prvu damu hrvatskih šlagera i Matiju, jednog od naših najnagrađivanijih pianista i jazz glazbenika.

U retrospektivi pojedinačnih i zajedničkih uspiješnica, Arsen, Gabi i Matija Dedić stvorili su intimnu, opuštenu, cabaret atmosferu, zabavljajući nas sa istim žarom kako i na počecima njihovih karijera. Kao i u pravoj obitelji, koncertna dinamika se mijenjala;  Arsenovu autorsku poeziju Matija je pratio blagom rukom klavirskog virtuoza a Gabi zaokružila svojim prepoznatljivim klasicima.

I dok su oni svojim performansom kritizirali, motivirali i nadopunjavali jedni druge, publika u Hotelu Excelsior potpuno se prepustila vrunskoj glazbenoj izvedbi i velikim aplauzom nagradila ovu iznimno talentiranu glazbenu obitelj.

Pročitajte još

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Sunčanje na Mjesecu ili kaj je to Jupa?’

Dulist

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist