DuList IN

David i Victoria Beckham ponovno odmaraju na Lopudu!

PXL 120722 94599827
12.07.2022. Dubrovnik - EKSKLUZIVNO - David i Victoria Beckham odmaraju se u luksuznom kompleksu na Lopudu koji je nekada sluzio kao franjevacki samostan. Umirovljeni nogometas David i njegova supruga Victoria Beckham stigli su na odmor u Hrvatsku kako bi proslavili 23. godisnjicu braka, ali i 11 rodjendan kceri Harper, koja je takodjer doputovala s njima. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Hrvatska je i ove godine hit destinacija za brojne slavne osobe. Tek što je američki milijarder Jeff Bezos sa svojom zaručnicom Lauren Sanchez i ekipom poznatih prijatelja napustio Hrvatsku, na Jadranu je snimljena slavna engleska obitelj Beckham. Umirovljeni nogometaš David Beckham i njegova supruga dizajnerica Victoria Beckham viđeni su na otoku Lopudu koji je dio Elafitskih otoka i pravi mali dragulj u Jadranskom moru. S obitelji su upravo na toj destinaciji odmarali i prošle godine, a u Lijepu našu tada su stigli s posebnim povodom – da bi proslavili 11. rođendan kćeri Harper. Par je u braku već 24 godine, a uz Harper imaju i sinove Brooklyna, Romea i Cruza, kako donosi Večernji list.

Beckhami su prošle godine odsjeli u resortu Lopud 1483. Nekadašnji franjevački samostan grofica Francesca von Habsburg obnovila je i tu napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom.U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan tada je stajao 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosila je oko 1400 eura.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL (2022. godina)

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist