DuList IN

Darujemo karte za Tomcrafta!

Jusker

Svi zaljubljenici i štovatelji dobrog elektro zvuka 21. i 22.veljače doći će na svoje, jer se u Culture Clubu Revelin i ove godine ponovno održava već poznati JUSKER- Festival elektronske glazbe.

DuList dva najbrža čitatelja daruje s dvije karte za Tomcrafta 22. vejače. Samo moraju poslati svoje podatke s naznakom za Tomcrafta na info@dulist.hr!

Posjetitelji ovog festivala već znaju što je ovaj festival donio i koliko je otvorio vrata mladim dj-ima i producentima, te im pružio šansu pa i nagradio njihov rad i entuzijazam za rad proteklih godina.

JUSKER je festival osnovan u sjećanje na jednog od pionira Dj-inga DJ DAMIRA JUSIĆA, koji je tragično preminuo.

Kako bi se prisjetili njega i svih eventova , zabava i partija, kojima je sve uveseljavao svojom glazbom, već sedmu godinu za redom kolege, prijatelji i suradnici te građani Dubrovnika odaju mu počast u dvodnevnom elektronskom festivalu.

Program ovogodišnjeg JUSKER festivala:

Jusker 2014 Back2back edition @ Culture Club Revelin

21.2.2014 – JUSKER BACK TO BACK

Nastup Dubrovačkih DJ-a : Maro, Jax, Baya, Djivo, Frank Bass, Gunch, Gata, Phiber Optic, Roby & Mony,Funkhole, Mate Fox Banchilo,Pully, te gost iz UK Johnny Primed.

Jusker festival je humanitarnog karaktera od prvog dana postojanja te se sva zarađena sredstva od prodaje ulaznica doniraju jednoj od ustanova, koje se brinu o djeci s posebnim potrebama. Dubrovčani iz godine u godinu pokazuju svoju privrženost festivalu, a ujedno dokazuju i da je Dubrovnik grad s velikim srcem i brigom o nadolazećim generacijama. Ne propustite ovogodišnji Jusker, jer smo i za posjetitelje pripremili nagrade. https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

Za žene ulaz besplatan, svima do 00:30, muškima od 00:30-ulza 30 kn. Ulaznice se kupuju na ulazu kluba.

22.2.2014- DJ TOMCRAFT

Culture Club Revelin u Dubrovniku ugostit će Dubrovčanima dobro poznatog Thomasa Brücknera Tomcrafta, koji će a rasplesati publiku svojim progressive tranceom. DJ Tomcraft posljednjih je nekoliko godina uspio potvrditi svoju kvalitetu unutar europske klupske scene, ali i izgraditi svjetsku karijeru. Svjetsku slavu Tomcraft je stekao 2001. godine reizdanjem svog singla ‘Prozac’. Priznanja je potvrdio i iduće godine hitom „Loneliness“ koji je dosegao broj jedan na UK Singles Chart. Sličan uspjeh zabilježio je i hit singlom “Silence” koji se popeo u TOP 20 najprodavanijih singlova u Njemačkoj. Vlasnik je izdavačke kuće Great Stuff Recordings i radi remikse za legendarne izvođače poput Depeche Mode, Pet Shop Boys, Simple Minds, Sonique i mnogih drugih.

 

Pročitajte još

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist