DuList IN

DAROVI ZA OSOBE TREĆE ŽIVOTNE DOBI Rektor donirao dva laptopa

Donacija laptopa umirovljenicima

Kao donaciju u sklopu projekta ‘Edukacija osoba treće životne dobi o zaštiti i pravima potrošača’, danas je, 20. prosinca u Rektoratu Sveučilišta, rektor prof. dr. sc. Nikša Burum uručio po jedan laptop Udruzi Matice umirovljenika Dubrovnik i Klubu 65+ koji djeluje pri Gradskom društvu Crveni križ.

Nositelj projekta je Sveučilište u Dubrovniku, uz sufinanciranje Grada Dubrovnika, a njegova voditeljica doc. dr. sc. Katija Vojvodić, nastavnica na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, javljaju iz Sveučilišta u Dubrovniku.
Rektor Burum istaknuo je ovom prigodom da podržava sve aktivnosti nastavnika, i to ne samo kad se radi o studentima već i drugim različitim skupinama u lokalnoj zajednici.

Pročelnik Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju doc. dr. sc. Nebojša Stojčić i doc. dr. sc. Katija Vojvodić zahvalili su svima koji su u projektu sudjelovali i dodali da je realizirani projekt samo jedan vid skrbi Sveučilišta o zajednici u kojoj djeluje.

Luce Gvozden, predsjednica Udruge Matica umirovljenika Dubrovnik, izjavila je kako joj je čast biti u prostorima Sveučilišta i da joj je drago da je ono prepoznalo osobe starije životne dobi, te da se suradnja može nastaviti i dalje. Živko Šimunović, koji je nagradu preuzeo u ime Kluba 65+, naglasio je da imaju puno aktivnog članstva, te da redovito održavaju različite radionice, pa će im laptop poslužiti upravo za te aktivnosti.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca