Aktualno

Darivatelji krvi kod zamjenice župana

mediji i darivatelji 02

Marija Vučković, zamjenica župana, primila je danas članove četiri društva Crvenog križa, dobrovoljne darivatelje krvi Dubrovačko-neretvanske županije te im tom prigodom zahvalila na njihovom dobročinstvu i humanosti.

Dubrovačko-neretvanska županija nastaviti podupirati rad Crvenog križa Dubrovačko-neretvanske županije, te su u županijskom Proračunu za 2013. osigurana sredstva za rad Crvenog križa, istaknula je.

Na rad društava, kao i na njihove planove za budućnost osvrnuli su se njihovi predsjednici  Ploča, Opuzena, Metkovića i Dubrovnika. Oni su upoznali zamjenicu sa višestrukim davateljima krvi, ali su se pohvalili i s novim, mladim članovima.

Opća bolnica Dubrovnik do sada nije imala potrebe nabavljati doze krvi iz drugih županija, što govori o njihovim redovitim i uspješnim akcijama.

Dobrovoljni dativatlji zahvalili su se Županiji na kontinuiranoj podršci i tradicionalnom prijemu, te poželjeli ovom prigodom da se uskladi djelovanje između društava Crvenog križa i transfuzijskih službi zajedničkim snagama te pojača promidžba i animacija  za pridobivanje novih darovatelja.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist