Sport

‘Danče’ osvojile timsko prvenstvo Jadrana u bridžu

bridz Imotski 1 1 1

Proteklog vikenda u Imotskom održano je timsko prvenstvo Jadrana u bridžu te dva parska turnira Modro i Crveno jezero. Na Timskom prvenstvu Jadrana u bridžu nastupilo je devet timova, od čega tri iz Bridž kluba Dubrovnik: Danče, Tečajac i DU Smart.

Timsko prvenstvo osvojio je tim Danče pobjedivši u finalu tim Split 1 s rezultatom 36:35. Tim Danče igrao je u sastavu Velibor Puzović, Ana Čeović, Miho Jančić, Toni Radić, Zdenko Stanković i Maja Antičević. Treće mjesto dijele tim Tečajac i Imotski. Tečajac je igrao u sastavu: Dubravka Zvrko, Mario Majstorović, Frano Mozara i Rade Garić. Tim DU Smart igrao je u sastavu Đivo Tikvica, Ivana Cvjetanović, Ante Mijić i Andrija Martić.

Na parskom turniru Modro jezero po Butler obračunu nastupio je 21 par. Turnir su osvojili Duško Katić i Snežana Žigun. Od članova bridž kluba Dubrovnik, najbolje rezultate ostvarili su Frano Mozara i Rade Garić na trećem mjestu te na petom mjestu Đivo Tikvica i Ivana Cvjetanović.

Na parskom turniru Crveno jezero po Matchpoints obračunu nastupio je 31 par. Pobjednici turnira su Đivo Tikvica i Ivana Cvjetanović s rezultatom od 67.31 posto. Drugi dobro plasirani parovi bridž kluba Dubrovnik su Frano Mozara i Rade Garić na šestom mjestu s 59.29 posto te Stanislav Mandurić i Ante Hrkač na sedmom mjestu s 58.19 posto.

Klupski turnir
Proteklog je četvrtka odigran redoviti tjedni parski turnir Bridž kluba Dubrovnik. Nastupilo je šest parova uz Cross-IMPs obračun. Prvo mjesto osvojili su Stijepo Vidojević i Srećko Tomić.

1. Stijepo Vidojević – Srećko Tomić 41.00

2. Pero Šimunović – Srđana Jukas Preljević 26.00

3. Elizabeta Putica – Marija Kluth -0.50

4. Ivana Cvjetanović – Đivo Tikvica -13.50

5. Miroslav Staničić – Nikša Karaman -21.50

6. Titomir Zokić – Vanda Richters -31.5

Pročitajte još

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist