DuList IN

DAN IZ SNOVA Vjenčanja u Adriaticu postala su još ljepša!

005adriatic vjencanje

Vjenčanja u svadbenoj sali hotela Adriatic tradicionalno se održavaju više od četiri desetljeća. Ove je godine grupacija Hotela Maestral odlučila udahnuti svježinu i podariti novi izgled ovom poznatom svadbenom prostoru.

— Mladenci koji su nas nedavno posjetili kako bi dogovorili vjenčanje, rekli su kako primjećuju veliku razliku od prijašnjeg izgleda – reći će direktor hotela Adriatic Mladen Miović provodeći nas kroz novouređeni prostor koji može primiti do 300 uzvanika. Postavljena je, naime, nova rasvjeta kojom se stvara poseban efekt i ugođaj u sali, nove zavjese te unutarnji šank. Nakon mjesec dana radova, sala je ‘osvježena’ novim izgledom.

003adriatic vjencanje

Najbolji rižot
Direktor Miović navodi kako već imaju desetak dogovorenih vjenčanja, no za razdoblje rujna, listopada i studenog. Jedan od glavnih razloga zbog kojeg mladenci žele provesti najljepši dan u ovom hotelu u srcu Uvale Lapad upravo su kulinarski specijaliteti.

—Stvarno će brojni reći kako imamo najbolju kuhinju u Gradu. Naš teleći rižot daleko je najprepoznatljiviji – priča nam Miović. Cijene nisu mijenjali te su i dalje, kaže, ostale izrazito povoljne. Naime, u ponudi imaju dva svadbena menija.

007adriatic vjencanje

— Uzvanici mogu uživati u koktelima po promotivnim cijenama. Imamo također povoljnu ponudu pića, torte i pjenušca. Mladenci mogu izabrati boju svijeća i traka za stol, kao i boju mašni za stolice koje imaju bijele navlake – objašnjava direktor. Nakon svečanosti, mladenci imaju besplatnu prvu bračnu noć. Tamo ih dočekuje pjenušac i košara s voćem. Za obitelj i uzvanike nude smještaj po povoljnim cijenama u hotelskom smještaju.

— I naravno, mladenci i uzvanici imaju besplatan parking – napominje Miović te ističe da taracu Adriatica, na kojoj se mladenci s uzvanicima okupljaju prije ulaska u salu, karakterizira ‘najljepši zalazak sunca i pogled na Elafitske otoke’, kaže Miović.

— Uzvanici nerijetko znaju ostati vani i uživati u zalasku, uz bogatu ponudu koktela i pića, prije početka svadbene svečanosti u sali – rekao je direktor.

HOTELI MAESTRAL
Masarykov put 5,
Dubrovnik 099 257 1083
gm_adriatic@hotelimaestral.com
www.hotelsindubrovnik.com

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca