DuList PROMO

DAIKIN PERFERA Savršen spoj tehnologije, dizajna i udobnosti

daikin1

Smještena u Dubrovniku na adresi Josipa Kosora 46, tvrtka Tehno elektronik d.o.o., specijalizirana je za prodaju i ugradnju profesionalnih i kućnih klimatizacijskih uređaja. Tvrtka surađuje samo s vrhunskim brendovima kako bi klijentima osigurala najkvalitetnija rješenja. Njihov ključni partner je Daikin, poznat po pažnji na dizajn, strogoj kontroli kvalitete, energetskoj učinkovitosti i podršci nakon kupnje. Kao ekskluzivni predstavnik, Tehno elektronik d.o.o. s ponosom donosi Daikin Perfera na dubrovačko tržište.

Daikin Perfera klima-uređaji predstavljaju idealan izbor za sve koji žele spojiti vrhunsku tehnologiju i elegantan dizajn u svom domu. Ovaj uređaj donosi optimalnu kombinaciju energetske učinkovitosti i estetske prilagodljivosti, čineći svaki prostor ugodnijim za život. Zahvaljujući izvanrednoj sezonskoj energetskoj učinkovitosti, Daikin Perfera osigurava da vaš dom bude topao zimi i hladan ljeti, a sve to uz minimalnu potrošnju energije. S energetskim razredom A+++, troškovi za energiju se znatno smanjuju uz ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.

daikin3

Uz to, Perfera se savršeno uklapa u svaki interijer zahvaljujući modernom europskom dizajnu. Njegova diskretna zidna jedinica ne samo da estetski nadopunjuje prostor, već svojim sofisticiranim izgledom postaje neprimjetan, ali ključan dio svakog doma. Što se tiče udobnosti, inovativne funkcije uređaja, poput dvostrukih krilaca i Comfort Plus tehnologije, osiguravaju da zrak u prostoriji cirkulira ravnomjerno, eliminirajući neugodan osjećaj propuha i stvarajući savršenu klimu bez obzira na vanjske uvjete.

Daikin Perfera ide korak dalje s tehnologijom senzora pokreta, koja prepoznaje prisutnost osoba u prostoriji i automatski prilagođava rad uređaja, što ne samo da povećava udobnost, već i značajno smanjuje potrošnju energije kada nema nikoga u prostoriji.

Novi standardi za miran i ugodan ambijent
Također, jedna od karakteristika koja čini Daikin Perferu jedinstvenom je gotovo nečujan rad. S razinom buke od samo 19 dBA u tihom načinu rada, ovaj uređaj postavlja nove standarde za miran i ugodan ambijent u vašem domu, što je posebno važno u urbanim sredinama gdje buka može biti veliki problem.

daikin2

Kao dodatnu pogodnost, upravljanje klimom nikada nije bilo jednostavnije zahvaljujući Daikin Onecta aplikaciji koja omogućuje daljinsko upravljanje putem pametnog telefona. Bilo da ste kod kuće ili na putu, uvijek možete prilagoditi temperaturu, pregledati potrošnju energije ili jednostavno koristiti glasovne naredbe putem Google Assistanta ili Amazon Alexe.

Osim što pruža ugodnu klimu, Daikin Perfera se brine i za zdravlje vašeg doma. Zahvaljujući naprednom sustavu za pročišćavanje zraka, uključujući Daikin Flash Streamer i posebne filtere, osigurava se uklanjanje alergena, prašine i neugodnih mirisa, što stvara čist i siguran prostor za vas i vašu obitelj.

Na kraju, Daikin Perfera nudi i tehničku podršku na daljinu, što znači da se svi eventualni problemi mogu brzo identificirati i riješiti bez potrebe za dolaskom tehničara, čime se dodatno smanjuju troškovi održavanja.

Kroz svojih 100 godina postojanja, Daikin je dokazao da je sinonim za inovaciju, kvalitetu i dugovječnost, a Perfera klima-uređaji su najnoviji dokaz njihove predanosti pružanju vrhunskih rješenja za grijanje i hlađenje, koja unapređuju kvalitetu života u svakom domu. Upravo su i to vrijednosti koje njeguje tvrtka Teho elektronik.

Za sve dodatne informacije i pitanja o Daikin Perferi, slobodno kontaktirajte Tehno elektronik d.o.o. na broj telefona 020 418 500. Rado će vam pomoći u pronalasku idealnog klimatizacijskog rješenja za vaš dom ili poslovni prostor.

Pročitajte još

Kako pretvoriti svako okupljanje u nezaboravnu avanturu – saznajte sada

Dulist.hr

Zaštitite svoj telefon i iskoristite sve njegove funkcije s osnovnim mobilnim dodacima

UMJETNA INTELIGENCIJA Transformacija tehnologije i društva

Dulist