Grad

Cvijeće i svijeće za poginule uz 31. obljetnicu oslobođenja Rijeke dubrovačke

vijenci rijeka dubrovacka 2023

U povodu 31. obljetnice oslobođenja Rijeke dubrovačke predstavnici Grada Dubrovnika i gradskih kotareva Komolac i Mokošica položili su cvijeće i zapalili svijeće na mjestima pogibije, spomen obilježjima i posljednjim počivalištima poginulih za vrijeme Domovinskog rata na području Rijeke dubrovačke.

Pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Matilda Krile Prkoča i pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić iskazali su počast poginulima kod spomen obilježja na području gradskog kotara Mokošica, dok su pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić i gradski vijećnik Krešimir Marković položili vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja na području gradskog kotara Komolac.

Poslijepodnevni program u znak zahvalnosti i pijeteta za sve poginule hrvatske branitelje i civile nastavit će se kod Spomen obilježja na Osojniku u 18:00 sati i kod centralnog spomenika u Komolcu u 18:30 sati, dok će u 19 sati biti služena sveta misa za poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, u Župi Presvetog Spasitelja u Mokošici.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist