Hrvatska

Croatia Airlines: Iskoristite jeftine letove za europske prijestolnice

croatia airlines 01 1

Od utorka (21. siječnja 2014). do subote, 25. siječnja 2014., vrijedi posebna ponuda Croatia Airlinesa s promotivnim cijenama povratnih zrakoplovnih karata za letove iz Hrvatske u deset europskih odredišta.

Povratne karte za letove iz Zagreba, Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim i Zürich dostupne su već od 129 eura, javljaju iz nacionalnog avioprijevoznika. Po istoj cijeni karte su dostupne i putnicima na letovima iz Osijeka (via Zagreb) u navedena europska odredišta i to u sklopu suradnje Croatia Airlinesa i Trade Aira.

Cijene se odnose na karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke i uključuju pristojbe zračnih luka, naknadu za izdavanje karte (TSC), besplatan prijevoz jednog komada prtljage do 23 kg, hranu i piće u zrakoplovu, tiskovine, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.

Broj karata po promotivnim cijenama ograničen je, a trebaju se iskoristiti u razdoblju od 1. veljače do 13. travnja ove godine.

Pročitajte još

ODLUKOM VLADE Ovo su nove cijene goriva

Dulist

Hrvatska od 1. siječnja ponovno uvodi obavezno služenje vojnog roka

Dulist

Hrvatska prva u Europi po čistoći mora

Dulist