Sport

ĆIRIĆ BAGARIĆ OSVOJILA JOŠ JEDAN TURNIR ‘Prezadovoljna sam, svaki meč je bio kvalitetan’

lucija ciric bagaric092

Lucija Ćirić Bagarić pobjednica je ITF World Tennis Toura u danskom Kogeu!

Dubrovkinja je u finalu ovog turnira nagradnog fonda 25 tisuća dolara u dva seta slavila protiv Belgijke Hanne Vandewinkel, 461. na WTA listi – 6:3, 7:5. Naša je igračica u oba seta gubila s 2:0, no na kraju našla put do uspjeha i svog četvrtog, dosad najvećeg naslova u singlu na ITF Touru. Prethodno je lani osvajala turnire u grčkom Heraklionu i austrijskom Oberpullendorfu (dva puta) nagradnog fonda 15.000 dolara. Lucija je uoči nastupa u Danskoj bila 420. tenisačica svijeta, sad bi trebala skočiti na otprilike 340. poziciju.

Ćirić Bagarić za DuList ističe kako je iza nje dobar tjedan.

-Prezadovoljna sam načinom igre i borbom. Svaki meč je bio kvalitetan, a pogotovo što je turnir išao dalje. Drugo kolo i četvrtfinale se igralo u istom danu zbog kiše dan prije te bilo veoma zahtjevno. Obje protivnice su jako dobre i jako sam zadovoljna s odigranim mečevima u takvim težim okolnostima. Što se tiče polufinala, definitivno je mentalno bilo teže jer sam od te cure nedavno izgubila. Finale bih rekla da je bilo dosta dobro. Znala sam curu već od prije i meč je bio neizvjestan. Dobro sam se osjećala i odigrala kvalitetan meč – naglasila je za Dulist.

Lucija ciric Bagaric osvojen ITF 25 u Danskoj
Privatna arhiva

-Sve u svemu, odličan tjedan za mene i nadam se nastaviti s pobjedama i sljedeći tjedan u Osijeku gdje je također još jedan turnir od 25 tisuća dolara – govori Ćirić Bagarić.

Želimo joj sreće na idućim turnirima!

 

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist