Sport

ČETIRI JUGAŠA IDU ZA DOHU Tucak s 15 igrača odrađuje završne pripreme

ep gruz hrvatska crna gora 1 1

Izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak odredio je 15 igrača za završne pripreme za Svjetsko prvenstvo u Dohi. Među njima su i četiri igrača VK Jug Adriatic osiguranja Rino Burić, Marko Žuvela, Filip Kržić i Franko Lazić.

Inače, hrvatska reprezentacija u subotu oko podneva završava s treninzima u Rovinju u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo. Igrači će dobiti malo više od 24 sata slobodnog vremena, budući da je već za nedjelju, 28. siječnja navečer predviđeno okupljanje u Zagrebu i početak završnih priprema.
Reprezentativci će u Zagrebu trenirati do utorka, 30. siječnja kada je planiran let za Dubai. Ondje će imati zajedničke treninge s reprezentacijama Italije i Grčke, da bi u Dohu stigli 2. veljače.

Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Dohi u skupini A s momčadima Australije, Španjolske i Južne Afrike. Vezano za prvu utakmicu s Australcima, došlo je promjene satnice, pa će tako susret Hrvatska – Australija početi ne u 09.00 sati po lokalnom vremenu kako je ranije predviđeno već u 13.30 sati (hrvatsko vrijeme 11.30), što je sigurno bolja opcija za naše igrače.

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist