Aktualno

Centar za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik najavljuje bogat program aktivnosti za naredni tjedan

cdmo kolovoz

Centar za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik, uz podršku Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika, najavljuje raznovrsne aktivnosti koje će se održati tijekom narednog tjedna kolovoza, namijenjene djeci i mladima.

Program započinje 19. kolovoza u 18 sati u prostorima CDMOD TUP, gdje će Društvo Naša djeca Dubrovnik organizirati matematičku i logičku igraonicu. Ova mozgalica, namijenjena djeci od 5 do 10 godina, potaknut će mlade umove na rješavanje zadataka sa šibicama i kartonima.

Sljedeći dan, 20. kolovoza od 19 do 20 sati, u prostorima CDMOD Luka Gruž održat će se radionica kolaža “Izrada slikovnice”, pod vodstvom stručnjakinja iz Linear Studija i udruge AVCD. Ova radionica, namijenjena djeci od 6 do 10 godina, omogućit će polaznicima da se upoznaju s osnovama grafičkog dizajna kroz praktične aktivnosti.

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije organizirat će radionicu “Logički graditelj” 21. i 22. kolovoza u prostorima Pakiraone TUP, kao dio STEM ljeta. Ova radionica, koja će se održavati u dva termina dnevno, namijenjena je djeci zainteresiranoj za tehničku kulturu.

Prijave za sve radionice su moguće putem web stranice www.ztk-du.hr/stem-ljeto/ ili e-maila.

Program završava 23. kolovoza od 18 do 19 sati s čitaonicom slikovnice “Ptica rugalica” i kreativnom radionicom izrade papigica od papira, koju će voditi lutkari iz udruge Aster Dubrovnik. Ova aktivnost je namijenjena najmlađima, uz pratnju roditelja, a prijave se zaprimaju putem e-maila.

Pročitajte još

LJUDI SE PITAJU Evo tko je odobrio ograđivanje prostora uz crkvu sv. Đurđa

Dulist

Stiže promjena vremena, izdana upozorenja za ponedjeljak

Dulist

KAKO DO NOVIH STANOVA? Dubrovniku nedostaje oko 500 smještanih jedinica za radnike

Andrea Falkoni Račić