Aktualno

ČELNO MJESTO TZ-a Franković će podržati Anu Hrnić ako je predloži Povjerenstvo

mato frankovic03

Gradonačelnik Mato Franković prokomentirao je natječaj za čelnu osobu Turističke zajednice grada Dubrovnika, koji je u tijeku, a na koji se do danas prijavila smo jedna osoba. Rekao je kako Ana Hrnić ima njegovu potporu ako njena kandidatura bude istaknuta.
Naglasio je i kako on kao predsjednik Turističkog vijeća TZ-a nije želio sudjelovati u postupku izbora već je to prepustio ljudima iz struke. U povjerenstvu su tako Tomislav Dumančić, Katija Jerković i Stanko Ljubić te će oni Turističkom vijeću donijeti prijedlog odluke o tome tko bi trebao biti budući direktor turističke zajednice.
-Grad je rasadnik turističkih stručnjaka koji su sposobni voditi hotele, resorte, i TZ i očekujem i više prijava od jedne – rekao je.
Na pitanje o Ani Hrnić, čije se ime neslužbeno spominjalo kao izgledno za ovu poziciju rekao je kako on u Turističkom vijeću, koje će donijeti odluku, ima samo jednu ruku, a ostali članovi su ljudi iz struke.
-Oni će sa mnom donijeti sud. Anu Hrnić poštujem, poštujem njen životni put i sve ono što je radila turističkoj agenciji Gulliver gdje je zaposlena i mislim da ona sigurno može doprinijeti. Tko još može doprinijeti, tko će još biti kandidat to ćemo vidjeti. Kad bude izabran kandidat ili kandidatkinja onda ćemo moći konkretno reći više o tome – rekao je, a na novinarsko pitanje hoće li ona imati njegovu potporu ako njena kandidatura bude istaknuta odgovorio je potvrdno.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist