Aktualno

CC Revelin dobit će konkurenciju, pogledajte gdje se (g)radi novi noćni klub!

Minceta Kazamati 2

Društvo prijatelja dubrovačke starine svoju unosnu djelatnost dodatno će obogatiti jedinstvenom ponudom!

Iako neuobičajeno, očito je da su i oni shvatili da je ugostiteljstvo ‘zlatka koka’ pa će tako po uzoru na CC Revelin, u Minčeti otvoriti ‘pandan’ klubu. Kako iz kruga Malog vijeća DPDS-a doznajemo, nosit će simbolično ime ‘CC Minčeta’.

Radi se o unutrašnjosti tvrđave, odnosno nekadašnjim kazamatima, koji će po uređenju izgledati doista elitno – naime, radit će se puno privatnih, malih separea, a u njima će gosti, mahom oni dubljeg džepa, imati željenu privatnost, ali također i dobar provod.

Kako doznajemo iz DPDS-a, projekt CC Minčeta vezat će se idealno na šetnicu koju bi uskoro trebali obnoviti, odnosno ‘potezu’ Minčeta – Bokar, o čemu je DuList pisao u novom tiskanom izdanju, kojeg od srijede možete pronaći na kioscima.

Tako će sve skupa izgledati kao trendy mjesto za noćnu zabavu, a s njega ‘puca’ pogled koji oduzima dah – na Lovrjenac, Pile, more… Te će sve skupa zaokružiti ovu zanimljivu priču.

Također, košarkaško igralište će se u noćnim satima pretvarati u ekskluzivni prostor za vrhunske provode. Šuška se i to kako će postati open wine bar sa ponudom vrhunskih vina i sireva.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist