Sport

Bušlje i službeno ostaje u Jugu!

buslje

Nakon dugih i neizvjesnih pregovora, Jugov reprezentativac Andro Bušlje produžio je suradnju sa svojim matičnim klubom potpisavši novi dvogodišnji ugovor.

DuList je informaciju u produženju ugovora objavio još početkom svibnja, ali je za konačan potpis ipak trebalo čekati prve dane srpnja.
– Zadovoljan sam ponuđenim uvjetima. Imali smo nesporazume koje smo razriješili i sada je sve u redu. Potpisao sam na dvije godine, na obostrano zadovoljstvo – kazao je za duList Andro Bušlje.

Dodao je kako mu je razmišljanje o nastavku karijere u posljednje vrijeme odvlačilo misli od klupskih i reprezentativnih obveza.

– Sad kad smo to riješili sam zadovoljan i u miru mogu ići na pripreme za Olimpijadu, a nadam se i u London na Olimpijske igre – kazao je Bušlje, koji je potpisom za Jug definitivno odbio ponudu riječkog Primorja EB.

Da su pregovori s Bušljom završili uspješno potvrdio je i predsjednik Juga Ivo Pavličević.

– Obavit ćemo inventuru, pa ćemo vidjeti. Još uvijek ima vremena – odgovorio nam je Pavličević na pitanje o mogućim dodatnim pojačanjima, dodavši kako trener Đuho trenutno nema nikakvih zahtjeva po tom pitanju.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist