Aktualno

BUJANEC OD SADA NA PASKOVOJ TELEVIZIJI Tomaš: To je za naše branitelje!

Pasko Tomas 1

Bujica poznatog i kontroverznog voditelja Velimira Bujaneca od sada se emitira i na TV Dalmaciji koja je u vlasništvu bivšeg operativnog direktora Dubrovačke televizije Paska Tomaša, najavio je sam Bujanec na početku današnje emisije.

– Drage gledateljice, poštovani gledatelji dobra vam večer u još jednoj Bujici. Večeras imamo zaista posebno izdanje ali prvo moram pozdraviti cijenjene gledateljice i gledatelje koji će od danas ovu emisiju gledati srijedom i petkom od 20 sati i 5 minuta preko novopartnerske televizije TV Dalmacije – kazao je Bujanec na samom početku emisije.

Nakon Bujice Tomaš je pojasnio kako je došlo do realizacije emitiranja Bujice na TV Dalmaciji.

Banner 300x250 DU 1

– Često se susrećem s hrvatskim braniteljima koji su me u nekoliko navrata molili da im omogućimo Bujicu. Na njihovo traženje to smo i napravili i drago mi je da mogu bar na neki način činiti nešto za ljude što je meni tako malo, a njima tako puno – kratak je bio Tomaš i dodao da se Bujica sada zemaljskim putem može gledati uživo na području Metkovića, Ploča, Opuzena, Korčule, Imotskog, Omiša i cijele Splitsko-dalmatinske županije.

Podsjetimo, Pasko Tomaš je u ožujku ove godine zajedno s Antom Gabrilom preuzeo kompletno vlasništvo Televizije Dalmacija te je DRAMA radio proširio na područje gotovo cijele Dalmacije. Njegova emisija “Glas naroda” sada se emitira svakog dana na tri televizije uživo od 15 sati.

Pročitajte još

GODIŠNJA NAGRADA Mario Obuljen dobio veliko priznanje struke!

Dulist

Sat je vraćen unatrag – 3 važne promjene koje zimsko vrijeme donosi

Dulist

Ante Jović počeo voziti kolica, obitelj se zahvalila Poliklinici Glavić

Dulist