Sport

BRONCA ZLATNOG SJAJA Iva Oberan i Anđela Violić izvrsne u Finskoj!

Oberan Violic Bronca

Hrvatska judo kadetska reprezentacija nastupila je na Europskom prvenstvu u Finskoj. Nakon tri dana natjecanja hrvatske judoke se vraćaju kući s tri brončane medalje!

Naime, Dubrovkinja Anđela Violić i Župka Iva Oberan na Europskom prvenstvu u judu koje se održalo u Vantaau u Finskoj osvojile su timsku brončanu medalju u sastavu Hrvatske ženske reprezentacije.

Hrvatska ženska reprezentacija je prijavila sastav: Lucija Babić, Matea Behin, Matea Brletić, Lara Cvjetko, Lara Kliba, Iva Oberan, Anđela Violić i Helena Vuković. Nakon pobjede protiv Mađarske (3-2), hrvatske judašice su u polufinalu išle na vrlo jako Srbiju te izgubile (0-5).

– Djevojke su pokazale veliko zajedništvo i sposobnost da se psihički dignu nakon poraza u polufinalu. Dodatnu snagu su dobile s tribina jer su ostali reprezentativci i članovi tima u potpunosti nadglasali Ruse. Sve smo morali ‘zaraditi’, svaka članica tima i zato je njihova bronca i pobjeda 3-2 još veća – kazao je za judo.hr izbornik Ilić, a ovdje pročitajte sve plasmane!

Foto: Judo.hr

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca