DuList INUrednički izbor

BRAVO ZA BISTRO B49! Dnevno našim liječnicima dostave 30-ak jela na ožicu

bistro b49

Vremena su kada nam je ponajviše potrebna lijepa gesta i zajedništvo. Taj momenat prepoznali su i u gruškom Bistrou B49 pa već mjesec dana vrijedno besplatno dostavljaju obroke osobama na prvoj liniji crte borbe protiv pandemije koronavirusa. Na ovo ih je svakako potakla postojeća situacija, ističe za DuList vlasnik Viktor Kužnina, no vjeruje da bez obzira na nju svaki dubrovački ugostitelj uvijek može pronaći načina kako pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

– Mi smo u dogovoru sa Zakladom Blaga djela preuzeli dostavljanje hrane liječnicima koji su smješteni u Hotelu Imperijal Hilton. Blaga djela kupuju namirnice, a mi im kuhamo svaki dan objed i večeru. Surađujemo i s Crvenim Križem te za relativno minimalnu cijenu štićenicima dostavljamo hranu. To je najmanje što možemo napraviti – govori Kužnin.

Dnevno naprave oko 30 obroka te se trude da to budu jela na ožicu od sočiva, telećeg gulaša, šporkih makarula do polpeta u toču. Sve ono što bi si inače spravili u toplini vlastite kuhinje.

– Mi smo uvijek na raspolaganju! Naš posao s obzirom na to što oni rade nije ni najmanje težak – naglašava još jednom Viktor Kužnin za DuList.

Bravo!

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist