Sport

BRAVO, MARO! Đuraš dio hrvatske futsal reprezentacije

square 2djuras

Izbornik hrvatske futsalske reprezentacije Mato Stanković objavio je popis od 18 igrača za kvalifikacijski turnir za Svjetsko prvenstvo 2016. u Kolumbiji koji će se u prosincu odigrati u Osijeku te za dvije prijateljske utakmice protiv Japana koje će prethoditi kvalifikacijskom turniru.

Među odabranim igračima je i igrač Squarea Maro Đuraš, a hrvatska futsalska reprezentacija domaćin je kvalifikacijskog turnira za Svjetsko prvenstvo. Utakmice će se igrati u osječkom Gradskom vrtu, a u grupi su još Bjelorusija, protiv koje će Hrvatska igrati 10. prosinca, zatim Švedska (11. prosinca) i Azerbajdžan (13. prosinac). Dvije najbolje reprezentacije otputovat će u Kolumbiju, piše hrsport.hr.

Na popisu igrača najviše ima malonogometaša Splita, njih šest, dok su iz aktualnog prvaka države Nacionala pozvana petorica. Iz domaće lige pozive su osim Mara dobili i Matej Horvat iz Futsal Dinama te Andrej Pandurević iz Osijek Kelmea.
Od internacionalaca poziv su dobili Franko Bilić iz Ekonomca iz Kragujevca, Toni Jelavić i Saša Babić iz talijanskog Pesarofana i Dario Marinović iz El Pozo Murcije. No, najbolji hrvatski futsalaš Marinović pod upitnikom je za nastup na turniru zbog rupture mišića.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca