Sport

Braća Čengić vratila se iz FC Barcelone

cengic3

Prije nešto više od četiri mjeseca braća Ivo i Đino Čengić dobili su poziv preko Euro Soccer Skills Academy Zlatka Marića na probu u poznatu i priznatu akademiju FC Barcelone.

Najviše zasluga za taj poziv ima nogometni agent Slađenko Marić (manager Be free football) koji je voditelj poslova za Hrvatsku i šire. Nakon niza nesebičnih događanja tijekom ljeta za ovu iznimno talentiranu djecu, prikupljen je dovoljan iznos novca kako bi 8-godišnji Ivo i 12-godišnji Đino otputovali u Španjolsku.

Braća su cijelo vrijeme bila uvjerena u odlazak u španjolski FC Real Madrid, međutim 'otvorila' se opcija i engleskog giganta FC Chelsea, ali zbog velike želje Iva i Đina, Slađenko Marić dogovorio je za njih trening u najvećem i najtrofejnijem španjolskom i svjetskom klubu – FC Barcelona!

Naime, sa svojim su ocem preko Zagreba i Pariza avionom došli do Španjolske gdje su ih dočekali ugledni agenti Euro Soccer Skills Academy. Braća Čengić proveli su nekoliko dana na probi, a slijede dani odluke za njih jer svakim danom očekuju odgovor uglednih španjolskih agenata, a prema neslužbenim informacijama očekuju se senzacionalne vijesti.

Dovoljan je podsjetiti kako su u ovoj uglednoj akademiji trenirali Messi, Puyol, Iniesta, Giovani dos Santos, Fabregas te mnogi drugi koji su sada sam vrh nogometne elite. Očekuje li takav uspjeh Iva i Đina doznat ćemo kroz par dana.

– Sve je super prošlo za Iva i Đina, trenirali su tri dana od 8 do 17 poslijepodne. Prema neslužbenim informacijama mogle bi se očekivati velike vijesti ali ipak treba pričekati konačni odgovor iz akademije, a sve informacije bi trebale stići do kraja ovog tjedna. Braća su odavno dokazala svoj puni talent i samopouzdanje, vjerujem u pozitivan odgovor iz akademije te kako će Dubrovnik dobiti dvije velike nogometne zvijezde – istaknuo je Slađenko Marić, menadžer agencije Be free football.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist