Aktualno

Božidar Memed kazneno prijavio Ninu Perko!

Božidar Memed

Natječaj za izgradnju komercijalne marine u Gružu daleko je od gotove priče, a  zadnju riječ dati će sudska vlast Republike Hrvatske. No kad, ostaje otvoreno pitanje.

Naime, kako doznaje duList osim tužbe protiv Vlade RH, Luka Dubrovnik d.d. je protiv predsjednice stručnog povjerenstva za procjenu ponuda za koncesiju Nine Perko podigla kaznenu prijavu za zluporabu položaja i ovlasti. Na naš upit, ovu informaciju potvrdio nam je i sam direktor Luke, Božidar Memed.

'Luka Dubrovnik d.d. Je 10. travnja 2013. godine Općinskom državnom odvjetniku u Zagrebu podnijela kaznenu prijavu protiv N.P., odgovorne osobe stručnog tijela za ocjenu ponuda za koncesije koje na pomorskom dobru daje Vlada RH osnovanog pri Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture i više nepoznatih osoba u svojstvu službenih osoba članova tog tijela', stoji u njegovom odgovoru iz kojeg proizlazi kako se osim za zlouporabu položaja i ovlasti prijava odnosi i na kazneno djelo prijevare.

Zašto je Memed prijavio Perko i što se događa ako Pašalić ostane koncesionar za marinu doznajte u tiskanom izdanju duLista…

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist