Zanimljivosti

Bogat program uz Elafitske feste

Step Jazz

U okviru ljetnih manifestacija u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika priredbe na Elafitima i u turističkim mjestima se nastavljaju predstojećeg vikenda koji donosi niz odličnih programa uz tradicionalne  pučke feste i blagdane.

Večeras na Koločepu u 21 sat, u Gornjem Čelu, ispred crkve sv. Antuna svoj lijepi program klapskih tradicionalnih skladbi i obrada zabavnih pjesama izvest će klapa Ragusavecchia.

Povodom Feste Sv. Stjepana na otoku Šipanu u Šipanskoj luci, u subotu 3. kolovoza u 22sata nastupit će Juraj Galina i grupa Arena na zabavi koja će potrajati do ranih jutarnjih sati. Na Šipanu u nedjelju 4. kolovoza počinje Ljetna škola filma Šipan, koja traje do 14. kolovoza,  a u okviru ove škole 8. kolovoza u 21 sat u  Šipanskoj luci nastupit će Tedi Spalato.
 
Sv. Stjepan tradicionalno se proslavlja i u Zatonu Velikom pa će 3. kolovoza u 18 sati u Zatonu Velikom na rivi nastupiti Limena glazba i mali Linđjo Zaton, a od 22 sata na rivi započinje zabava za turiste i mještane uz trenutno jedne od najboljih hrvatskih izvođača Iva Amulića i klapu Rišpet.

Na Lopudu 2. kolovoza u 9 sati ispred Hotela Lafodia nastupa Limena glazba Zaton te plesni ansambl   Step&Jazz, a 7. kolovoza u 21 sat u crkvi sv.Nikole koncert će održati solist na gitari Dario Čagalj.

Pročitajte još

OPTIČKA VARKA ILI IPAK NE?! Jedrilica prošla za dlaku ispod Mosta

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1897. Na Korčuli rođen kipar Frano Kršinić

Dulist

Australska influencerica upozorava na pravila odijevanja na hrvatskim plažama

Dulist