DuList IN

BOGAT PROGRAM ‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ U subotu Pilarska noć!

pilarska noc 2023 27

Ovotjedni program ‘Ulicama našeg Grada’ nastavlja se večeras u 21:30 sati na Stradunu, gdje će se održati Scardona koncerti, najbolje hrvatske klape na Stradunu 2024. Prije toga u 21 sat, crkva sv. Nikole na otoku Lopudu bit će domaćin koncertu klasične glazbe u izvedbi dua Gordan Tudor (saksofon) i Mislav Režić (gitara).

Subota donosi niz izvanrednih događaja: u 22 sata, u Uvali Lapad nastupit će KUD Osojnik, dok će ispod platana u Orašcu, klapa Iskon nastupiti u sklopu Oraškog ljeta. Pilarska noć povodom feste sv. Lovra održat će se u 22 sata na kupalištu Šulić, uz nastup grupe Trio Gušt te Matka i Brane. Na otoku Šipanu, u Suđurđu, također u 22 sata, održat će se koncert Indire Levak u sklopu Šipanskog ljeta. Klapa Subrenum nastupit će na otoku Lopudu u sklopu Lopudskog ljeta u 21:30 sati. Mali Zaton će od 21 sat biti domaćin koncerta Limene glazbe Zaton i Malog Linđa u Domu kulture.

U nedjelju 11. kolovoza u 21 sat, crkva sv. Nikole na otoku Lopudu bit će domaćin obitelji Tikvica koja će održati koncert klasične glazbe. Nastupit će Đuro Tikvica (klavir), Ozana Tikvica (violina), Ivo Tikvica (klarinet) te Nikolina Tikvica (flauta).

Pročitajte još

Večeras klapski spektakl u srcu Dubrovnika

Dulist

Gitarski duo Vukan i Srđan dolaze u Grad!

Dulist

Nikša Kušelj i ‘Glasine’ na pozornici Parka Orsula

Dulist